Leeg tekstblok
 
 

Biografie

Even voorstellen:


Henri

 

Bram

 

Bob

 

Seb

 

De eerste contacten en zang repetities begonnen eind oktober 2017 met Henri en Seb. Twee weken later voegde Bob zich toe tot Manckh, nadat hij opnamen van de zang repetities had beluisterd. Begin maart 2018 zijn we maar eens wat gaan proberen in de oefenruimte. De contouren kwamen daar tot leven en werden gecompleteerd toen Bram medio september 2018 zich tot Manckh voegde.

MANCKH speelt krachtige, harde, compacte, korte, energieke en dynamische eigen nummers aangevuld met teksten handelend over hedendaagse onderwerpen, soms autobiografisch, soms fictie, maar wel realistisch.

Dat is Manckh.

Kortom een band met verschillende stijlen, gevoed door verschillende muziek smaken dat samengesmolten is tot een coherent geheel.

Music for your ears!


In april 2019 is de eerste 7-track cd uitgekomen genaamd "Closure & Finish" die in juni 2023 is opgevolgd door de 10-track cd genaamd "Something Different".

Op dit moment is Manckh alweer druk aan het repeteren voor de opvolger! De contouren van enkele nummers staan al als een huis. Dus wie weet binnenkort weer nieuwe muziek te beluisteren van Manckh!


De cd's "Closure & Finish" en "Something Different" zijn te koop bij onze optredens.

Te beluisteren zijn de cd's "Closure & Finish" en "Something Different" via Manckh op Spotify.


Everybody misses something...
Nobody is perfect...
And that usually is inadequate...
In the end you become limp, not for real, but in your head...
Manckh in your head…